Editura Enmar a fost înființată în anul 1997, în urma unei dorințe profunde de independența. Astazi, dupa 15 ani de activitate modestă, am învațat, alături de alți oameni cu care am colaborat de-a lungul timpului, valorile reale ale creației, prieteniei și colaborării.
 
Acest site s-a nascut din dorința de a continua o activitate de suflet, prin care să punem la dispoziția clienților fideli ai editurii o parte din carțile, revistele sau produsele pe care ei le-au apreciat de-a lungul timpului. Astfel, am decis ca toate produsele sa fie accesibile on-line, din cauza problemelor și obstacolelor create pe piața tiparită.
 
Pentru a respecta dorința clienților revistei Zodiac. Previziuni astrale, pe care am publicat-o trimestrial timp de 14 ani, vom continua editarea ei pe acest site, pâna în momentul în care vom putea reveni pe piața scrisă.
 
Vă oferim, pe lânga produsele editoriale și servicii astrologice dedicate celor doresc sa porneasca o calatorie spirituală, menită să-i îndrume spre dobândirea echilibrului interior și exterior, ca o consecință a cunoașterii de sine și a capacităților proprii. Editura Enmar va promova și ajuta persoanele care doresc sa-și valorifice talentele artistice și intelectuale.
 
Toate carțile și revistele vor avea un preț fix, indiferent de volumul de informații sau pagini.
 
Ele pot fi comandate pe adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Pentru detalii referitoare la modul în care puteți face cumpărături on-line, vă rugăm să citiți pagina "Cum cumpăr".

 

Plati OnlineMASTERCARDMASTERCARD SecureCodeVerified by VISAVISA