Puterea fascinantă a energiei sexuale 

  

popas in suflet21

 

    Încă de la bun-început trebuie să rețineți faptul că soluția problemelor din prezent nu poate fi generată de aceeasi minte care le-a creat. Fiți deschisi către învățături cu sufletul si le veți primi, pentru că altfel, “apa turnată într-un pahar umplut dă pe dinafară si se pierde.”

 

 

popas in suflet22

    Oamenii au minte și suflet. Amândouă au conștiință. Mintea este paznicul sufletului, cea care ține în lesă toate emoțiile noastre. Mintea este lesa. Noi avem în mână lesa. Noi putem să tragem chiar în direcții opuse celei dorite de suflet, pentru că el ne urmează până la urmă. Mintea se poate programa prin antrenament să devină surdă la “strigătul” sufletului, să devină ignorantă chiar dacă după un timp “gunoiul ascuns sub preș apare întotdeauna la suprafață.”

    Această lesă o putem “amorți” prin alcool. Știm cu toții că atunci când bem ne simțim liberi și nonconformiști, ne simțim pe placul spiritului și facem orice nebunie. Altfel, prin lesa în care sufletul este obișnuit captiv, n-am avea curaj.

    Lesa o mai putem “amorți” printr-a ajunge în așternuturi cu un partener. Ca și dansul, aceasta este o formă de joacă a sufletelor dar la un cu totul alt nivel, și poate fi, după cum bine știm, de două feluri:

        a.) Sex – ce implică consumarea unor impulsuri primare ale omului. Sexul este făcut cel mai adesea de persoanele pragmatice, practice (bineînțeles, ocazional, partida de sex este necesară). Prin faptul că se desprind greu de obiceiul de a trece prin minte și de a controla orice emoție, sufletul nu mai este ținut în lesă, dar este lăsat liber să se “joace” numai în curte. Această forma de “ardere” a energiei sexuale implică ceva mecanic, făcut doar pentru a ajunge mai repede la destinație (așadar implică o viziune mai egoistă de a vedea lucrurile).

        b.) Dragoste – care presupune consumarea acestor impulsuri prin spiritualitate. Spiritualitate înseamnă transcedere, adică înălțarea conștiinței spirituale de pe Pământ către Cer (Sufletul își are casa în Univers și vine întrupat pe Pământ pentru extinderea conștiinței, pentru evoluție). Nu avem doar o conștiință a minții, ci și una a sufletului. Atunci când faci dragoste, investind emoții sufletul este liber să plece și să se joace oriunde dorește pentru că “paznicul” (lesa) îi dă voie, înțelegându-i nevoile. În astfel de cazuri, mintea deține o bună inteligență emoțională prin conexiunea (prietenia strânsă bazată pe comunicare) dintre ea și suflet și rămâne “amorțită”. Suntem cu toții de acord asupra faptului că partidele de dragoste dintre persoanele spirituale sunt cele mai grozave, pentru că ele se hrănesc din pasiune (formă a energiei sexuale) și suntem purtați pe cele mai înalte ceruri.

    Conștiința minții este limitată de faptul că nu poate zbura, ea cunoaște cu precădere învățăturile asimilate pe Pământ, cu asta se ocupă întrucât își are sediul in corp. În schimb, conștiința sufletului poate zbura, poate să ne duca pe nori sau cele mai îndepărtate stele pentru că locuiește în Univers.

    Pentru a reuși să fac un nou pas în evoluția conștiinței mele, m-am ajutat de energia puternică a unui orgasm. Trebuie să menționez faptul că persoanele spirituale (cele axate mai mult pe ”a simți”, nu pe “a gândi”), în astfel de momente, “gândesc” simțind, prin conștiința spiritului, și astfel “plutesc” din ce în ce mai sus. În timpul unei partide sexuale sau chiar a unui proces de autosatisfacere (masturbare), până în momentul suprem producem un anumit tip de energie. Această energie, o dată ce ajunge în punctul culminant (cel orgasmic), se dezlănțuie și, o dată cu ea, ne aduce stări de explozie de fericire, de beautitudine.

    În acele stări, activează-ți creierul! În acele stări îmi activez creierul, adică conștiința minții. E ca și când l-aș ascunde într-o parașută dintr-un avion ce decolează, pe care o scot la iveală doar atunci când este momentul în care am urcat cât de sus imi permit performanțele aparatului de zbor. Un orgasm durează câteva secunde. Acele câteva secunde reprezintă “catapultarea” mea din avion până în momentul în care revin pe Pământ. Atunci este momentul în care îmi trezesc conștiința minții și încep să gândesc de undeva de sus, într-o total altă lume, cea a înțelepciunii eterne a vieții. știu că poate suna ciudat, dar amintiți-vă ce am spus de la bun-început și fiți deschisi.

    În acel moment intens mă lupt din răsputeri ca mintea mea să fie concentrată la maxim. Ea are rol de observator, de undeva de sus, asupra întregii mele vieți. Acolo am în față, deopotrivă, atât trecutul cât și prezentul și viitorul. E ca și când aș avea în dreptul ochilor ”Cartea vieții mele” și într-un timp extrem de scurt îi pot adresa întrebări, aceasta dezvăluindu-mi răspunsurile. Necesită o mare putere de concentrare ce trebuie mereu exersată, pentru a deveni tot mai vigilent în acest sens. Este de nedescris prin cuvinte momentul în care răspunsurile la întrebări apar clar. În acel moment înțelegi foarte limpede direcțiile în care te îndrepți și cele în care ar trebui cu adevărat să te îndrepți pentru a reuși să faci ceea ce trebuie cu viața ta. Răspunsurile se primesc prin faptul că te conectezi la Conștiința Spirituală Universală și am impresia că funcționează doar atunci când vrei să faci bine oamenilor. Cred că știți că fiecare om este o energie și energiile de pe Pământ sunt legate atât între ele cât și cu energia Universală. Îi puteți spune Dumnezeu, Shiva, Buddha, înseamnă fix același lucru dar sub diferite interpretări. (chiar dacă aceștia au fost trimiși pe Pământ pentru a ne dărui învățătura Universului din mai multe unghiuri pentru a ne ajuta s-o înțelegem).

    Pe masură ce orgasmul își pierde intensitatea și trec secundele de “explozie” a energiei sexuale, mă îndepărtez de această “carte a vieții mele” și astfel “văd” din ce în ce mai “vag” răspunsurile Universului la întrebări. Din întreg peisajul “trecut-prezent-viitor” , viziunea mi se îngrădește tot mai mult pe măsură ce cobor înapoi pe Pământ, până când mă limitez doar la ”prezent” (redevin așadar ”Pământean”). E momentul în care reanalizez întreg procesul pe care l-am desfășurat: m-am folosit de acel “avion” – adică de “suflet”- pentru a urca tot mai sus, alimentat fiind de acea energie specială – cea sexuală. Când am ajuns în momentul de intensitate maximă, mi-am trezit conștiința minții. Voi încerca să compar asta cu saltul unui copil pe o trambulină, chiar lângă blocul în care locuiește la etajul 5. Copilul se folosește de balans pentru a ajunge tot mai sus, și astfel în ziua în care reușește să planeze în dreptul ferestrei deschise, are un timp extrem de scurt pentru a-și vedea, întreba și asculta părinții, toate astea folosindu-și mintea. Totul se poate petrece doar în acel interval de timp în care se află în dreptul ferestrei. Pe măsură ce se îndepărtează, nu mai vede și nici nu mai aude nimic.

    Tot în această stare de orgasm, fix în punctul culminant al declanșării, uneori exersez ferm viziunea mea proiectată asupra viitorului sub forma unei imagini descrise în multe detalii prin prisma imaginației. Astfel, “cer” Universului să se îndeplinească ceea ce “văd”. Trebuie să aveți o mare grijă la cerințe, pentru că dacă nu sunt aliniate cu binele și într-un fel sau altul fac rău celorlalți oameni, mai devreme sau mai târziu vă veți asuma responsabilitatea lor, atrăgându-vă situațiile negative create. Energia sexuală este o poartă către celelalte energii dintr-o ființă umană, care de obicei nu se simt și nu-și dezvoltă potențialul divin prin care au fost create din pricina unui exces al laturii noastre cerebrale. Această “poartă” este la rândul ei aflată în conexiune puternică cu energia divină.

    Imediat ce conștiința îți ajunge din nou pe Pământ, necesită exercițiu mental pentru a nu uita răspunsurile care foarte usor se pierd printre gânduri. Se întâmplă asta deoarece mintea își reintră în atribuții și face ce știe ea mai bine. Ca un pește amorțit ce-și revine la viață atunci când este aruncat înapoi în apă.

    Cred că unul dintre următorii pași va fi activarea acestei energii sexuale fără a fi nevoie de nici un stimul fizic, totul petrecându-se doar în interiorul meu.

    În încheiere, mai vreau să completez faptul că fiecare om poate atinge asemenea stări “Nirvana” atât timp cât se centrează pe esența lui spirituală ce daruiește zilnic energie corpului pentru a reuși să trăiască sănătos. Acestea sunt stări de fericire realizate prin eliberare totală de grijile vieții, de suferință, prin contopirea sufletului cu esența divină, cu Universul. Atunci simți cu adevărat cât de neînsemnați suntem noi ca și oameni cu preconcepțile, grijile și viciile noastre banale, cu interesele materiale de care ne atașăm cu atâta ardoare și totodată, simți cât de puternic ești ca și ființă spirituală. Vă spun, viața este minunată. Când te concentrezi pe emoții, pe spiritualitate, descoperi adevărata fericire și te încarci cu o energie de care te poți folosi pentru a dobândi și mai multă înțelepciune. Astfel, reușim să ne deschidem ochii sufletului, adică glanda pineală (al 3-lea ochi, cel din frunte).

 

Succes!

http://mugetarileluifrantz.ro